Skip to main content

Ieder gebruik van de inhoud van deze website (daaronder begrepen teksten, grafisch materiaal, logo's, ontwerpen, geluid en andere objecten van intellectueel eigendom) zoals het kopiƫren, aanpassen, reproduceren, publiceren en distribueren is niet toegestaan behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van International Diving Research and Exploration Organization (IDREO). Ongeoorloofd gebruik van (delen van) deze website kan een inbreuk betekenen op auteursrecht-, merkenrecht-, of andere regel- en wetgeving en is dan ook uitdrukkelijk verboden.

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bijgehouden. International Diving Research and Exploration Organization (IDREO) geeft echter geen garanties en is niet aansprakelijk voor het al dan niet continu en storingsvrij functioneren van de website, noch voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op de website. Indien deze website verwijzingen ('hyperlinks') bevat naar websites van derden, dan aanvaardt International Diving Research and Exploration Organization (IDREO) geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud daarvan. Tevens aanvaardt International Diving Research and Exploration Organization (IDREO) geen enkele verantwoordelijkheid voor door derden geplaatste informatie.

International Diving Research and Exploration Organization (IDREO) behoudt zich het recht voor om de gegevens op de website te allen tijde, zonder voorafgaande aankondiging, te wijzigen en/of toegang tot de diensten die daarop worden aangeboden (gedeeltelijk) te ontzeggen. International Diving Research and Exploration Organization (IDREO) is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door wijziging van de gegevens of de diensten, of voor schade veroorzaakt door het ontzeggen van toegang tot de website.

Indien u onjuistheden op deze site constateer, dan kunt u dit rapporteren aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met International Diving Research and Exploration Organization (IDREO) zullen deze onjuistheden dan zo snel mogelijk worden gecorrigeerd.

VOLG ONS

Facebook   Twitter   E-mail

CONTACT INFORMATIE

IDREO Hoofdkantoor
Uitterlier 5
2678 TZ De Lier
Nederland

Neem a.u.b. contact met ons op via email.

© 2011 IDREO
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door IDREO